Skip to content

Complimenten in coronatijd

Compliment

We willen een groot compliment maken aan iedereen die zich de afgelopen periode heeft ingezet in de coronacrisis en die dat de komende periode blijft doen. We hebben bewondering voor de betrokkenheid en flexibiliteit van medewerkers en voor alle oplossingen die in korte tijd zijn gevonden om mensen met een psychische kwetsbaarheid te blijven ondersteunen.

Zo heeft de maatschappelijk opvang meer eenpersoonskamers gerealiseerd om coronabesmettingen te voorkomen. Aanbieders in het beschermd wonen doen er alles aan om de zorg voor hun bewoners zo goed mogelijk te continueren.

Voor het programma Zorglandschap Wmo betekent de huidige situatie dat bijeenkomsten niet of in andere vorm doorgaan. Tegelijkertijd laten wij op de achtergrond zo veel mogelijk activiteiten doorlopen en proberen we zo goed mogelijk te blijven werken aan een optimale woon-zorgomgeving voor inwoners met een psychische kwetsbaarheid. Daarbij houden we zo veel mogelijk rekening met de grote druk die er momenteel ligt op alle betrokken partijen.